Versoteq 3D-ohjelmistot

Ohjelmistoratkaisumme rakentuvat 3D Core-funktioistamme, joista saamme helposti rakennettua teille uniikin, täysin tarpeitanne vastaavan applikaation. Tämä takaa nopean ja kustannustehokkaan tavan tuottaa automatisoituja sovelluksia kaikille aloille ja kaikkialle maailmassa.Katso myös Peacock Infograph referenssi esimerkki!

Ohjelmistomme on todettu laadukkaaksi niin terveysaloilla kuin kuluttajille tarkoitetuissa järjestelmissä. Kustomoituja ohjelmistojamme käytetään parametriseen suunnitteluun staattisten ja dynaamisten syötteiden kanssa, massakustomointiin ja perinteiseen CAD-työhön.

Tuotteidemme avainominaisuus on räätälöity ja automatisoitu 3D-suunnittelu. Takaamme kustannustehokkaan tavan tehdä työtä lean-mallina niin, että ohjelmistosi ja laatusi ovat aina huippuluokkaa. Käyttämällä meidän ohjelmistojamme et tarvitse haastavaa ja kallista käsityötä tai kalliita lisenssejä. Ohjelmistoillamme saat aina tasalaatua ja voit luoda 3D mallit sekunneissa kun ne normaalisti vievät tunteja.

Oheisesta kaaviostamme näette ohjelmistomme edut. Käsin tehtynä tuotteen hinta on aina sama ja näin kustannuksia syntyy hyvin nopeasti ja lopullinen hinta suurilla kappalemäärillä nousee korkeaksi. Ohjelmistoillamme saatte suunnittelun sekä tuotannon kustannukset kuriin ja näin tuotannon hinta pysyy aina vakiona.

On hyvä huomata, että palvelumme eivät kuitenkaan sovellu kaikkiin tarpeisiin, yleensä tuotannon pienuuden vuoksi tai suunnittelun monimutkaisuuden vuoksi. Siksi haluamme keskustella kanssanne ennen tarjouksen antamista. Ratkaisun toimittaminen tapahtuu jopa muutamassa päivässä mutta olemme toimittaneet jopa vuosien tuotekehityksen vaatineita ratkaisuja.